Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

Kid Summer Day Camp at The Canadian Transportation Museum and Heritage Village

July 2 9:00 am - November 4 4:00 pm

 Our day camp provides interactive, hands-on experiences in our heritage village, automotive museum, and surrounding nature. We ensure every camper is welcomed by providing a safe and inclusive environment for learning and exploring.

 

Week 1: July 2nd – July 5th

Week 2: July 8th – July 12th

Week 3: July 15th – July 19th

Week 4: July 22nd – July 26th

Week 5: July 29th – August 2nd

Week 6: August 5th – August 9th

Week 7: August 12th – August 16th

Week 8: August 19th – August 23rd

Week 9: August 26th – August 30th

 

Daily Schedule:

Early drop off 1 hour 8:00-9:00
Drop off 30 mins 9:00-9:30
Morning Activities 3 hours 9:30-12:30
Lunch 30 mins 12:30-1:00
Afternoon Activities 3 hours 1:00-4:00
Pick up 30 mins 4:00-4:30
Late pick up 1 hour 4:30-5:30

 

$160 per camper (for week 1, Tuesday July 2nd-Friday July 5th) or $50 per camper per day

$200 per camper per week (weeks 2-9) or $50 per camper per day

extra fee of $10 for early drop off and $10 for late pick up

 

We will not administer or hold medication. If campers require medication they must administer it themselves except in the case of an emergency

Campers must bring a hat, water, lunch, a snack, and wear sunscreen, bug spray (optional), and comfortable shoes

 

Early drop-off and late-pick up available upon request for an additional fee

 

To register for our day camp or for more information, please email education@ctmhv.com.

Details

Start:
July 2 9:00 am
End:
November 4 4:00 pm

Venue

Canadian Transport Museum & Heritage Village
6155 Arner Townline
Kingsville, N9Y 2E5 Canada
+ Google Map
Phone
519-776-6909